De LG F4J5TN3W wasmachine

De LG F4J5TN3W wasmachine is een zuinige en betrouwbare wasmachine met 10 jaar garantie. En, op dit moment in de sale in onze webshop. U betaalt nu slechts € 385, – voor deze geweldige wasmachine in plaats van € 499, -. Bent u geïnteresseerd in de LG F4J5TN3W wasmachine? Lees dan nu verder!

Direct Drive motor

Deze LG wasmachine beschikt over een Direct Drive motor. Dit is een koolborstelloze motor die direct aan de wastrommel is gemonteerd. Hierdoor ontstaat er nauwelijks frictie waardoor deze LG wasmachine geen geluid maakt terwijl hij zijn werk doet. Daarnaast is de slijtage van de motor minimaal en blijft het energieverbruik laag.

Zuinige wasmachine

De LG F4J5TN3W wasmachineDe LG F4J5TN3W wasmachine is erg zuinig in gebruik. LG vindt een efficiënt stroomverbruik erg belangrijk. Daarom beschikt deze wasmachine van LG over een zuinige motor. Hierdoor wordt onnodig energieverbruik en energiekosten bespaard. Deze wasmachine is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

6 Motion technologie

Deze LG wasmachine beschikt over de 6 Motion technologie. Dit betekent dat de wasmachine zes unieke wasbewegingen kan maken. Zo wordt divers wasgoed optimaal gewassen. Elk type wasgoed krijgt een optimale behandeling, zoals delicaat wasgoed of wasgoed die wel wat extra reiniging kan gebruiken. De zes wasbewegingen zijn boenen, tuimelen, draaien, filtreren, schommelen en rollen.

Smartfunctionaliteit met NFC

Naast de bovenstaande voordelen, beschikt de LG F4J5TN3W wasmachine ook over een smartfunctionaliteit. U kunt eenvoudig via een app nieuwe wasprogramma’s downloaden voor de wasmachine. Denk hierbij aan specifieke wasprogramma’s voor jeans, kinderkleding of jassen. Daarnaast biedt deze functie ook de mogelijkheid om eventuele problemen vast te stellen met de Smart diagnosis.

Bent u geïnteresseerd in de LG F4J5TN3W wasmachine?

De LG F4J5TN3W wasmachine kunt eenvoudig bestellen via onze webshop. We bieden altijd hoge kwaliteit tegen de laagste prijs. En nu zeker tegen de laagste prijs! Deze LG wasmachine is bij Witgoedoutlet Brabant nu in de aanbieding van € 499, – voor slechts € 385, -! Woont u in de regio Tilburg? Dan brengen we de wasmachine gratis bij u thuis.