De Samsung WW81K6404QW wasmachine

De Samsung WW81K6404QW wasmachine beschikt over een AddWash functie, u kunt de wasmachine eenvoudig bedienen door middel van een app, binnen 60 minuten kunt u al een heel wasprogramma draaien en daarnaast is deze wasmachine erg zuinig in gebruik. Deze Samsung wasmachine is nu in de aanbieding voor € 599, -!

AddWash

De Samsung WW81K6404QW wasmachine beschikt over de zogeheten ‘AddWash’-functie. Hierdoor kunt u eenvoudig vergeten kleding toevoegen. Moet er toch nog een T-shirt bij? Geen probleem, die kunt u gewoon tijdens het wasprogramma in de wasmachine gooien. Ook na een handwas, kunt u deze kleding eenvoudig toevoegen om de kleding mee te laten spoelen en/of centrifugeren.

Smart Control

De Samsung WW81K6404QW wasmachineMet de Smart Control, een app op uw smartphone, kunt u eenvoudig uw wasmachine op afstand bedienen. U kunt de was op elk moment starten of pauzeren. Daarnaast houdt deze app de resterende tijd van het wasprogramma bij, zodat u altijd weet hoe lang het nog duurt voordat uw was klaar is. Is dat niet ideaal?

EcoBubble technologie

Deze Samsung wasmachine beschikt over een EcoBubble technologie, waardoor deze wasmachine uw kleding ook op lage temperatuur krachtig wast. Het wasmiddel wordt eenvoudig omgezet in schuim waardoor uw kleding snel en efficiënt wordt gewassen. Hierdoor bespaart u ook op energie.

Binnen 60 minuten een volledig wasprogramma

De Samsung WW81K6404QW wasmachine is zo geoptimaliseerd dat u al binnen een uur een volledig wasprogramma kunt draaien. Uw was is stralend schoon binnen 59 minuten. Dankzij de Speed Spray en de rotatiesnelheid wordt uw was krachtig en snel gewassen.

Intensive reiniging

Naast alle bovenstaande voordelen van deze wasmachine beschikt hij ook over een Bubble Soak technologie. Hiermee worden zelfs de hardnekkige vlekken uit uw wasgoed gewassen. Dit kan al met één simpele druk op de knop!

Prachtig design

Naast de functionele eigenschappen wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom ziet deze Samsung wasmachine er prachtig uit. De wasmachine beschikt over een rustige uitstraling en een modern design. En nog een voordeel: Het handvat zit aan de bovenkant in plaats van aan de zijkant van de opening. Zo kunt u de machine nog makkelijker openen!

Overige voordelen

Alsof dit nog niet genoeg was, is deze wasmachine erg zuinig in gebruik en verbruik door de stille Digital Inverter Motor en vermindert hij geluid en trillingen tijdens het wassen door de VRT Plus technologie. Daarnaast kunt u met het automatische Smart Check programma problemen herkennen en analyseren via een app op uw telefoon. Dit bespaart u zowel tijd als moeite.

Interesse in de Samsung WW81K6404QW wasmachine?

Als u interesse heeft in de Samsung WW81K6404QW wasmachine, kunt u deze eenvoudig via onze webshop bestellen voor slechts € 599, -. Woont in de omgeving van Tilburg? Dan komen wij de wasmachine gratis bij u thuisbrengen en nemen we uw oude wasmachine weer mee terug. Heeft u nog vragen over de Samsung WW81K6404QW wasmachine? Neem dan gerust contact op!